Heartburn

Assalamualaikum semua. sy dah msuk 35w. heartburn/ pedih ulu hati yg teruk sgt, kalau tido dua tiga kali kene bgun utk kluarkan sedawa. kalau tak rasa pedih sgt kat ulu hati dan tekak. kalau masa tgh2 kehamilan dulu, minum air masak byk2 atau minum susu, kurang sikit. skrang rasa takut nak makan, lepas makan mesti teruk heartburn x kisahla makan atau minum. huhu, sy baru sembuh covid. tapi heartburn ni makin menjadi2. rasa nak muntah, rasa x selesa loya, perut penuh sgt rasa, ibu2 tolong bgi semnagt. sikitt je lagi kene sabar ni. makin akhir makin mencabar.

8 Balas

Awak saya ikut tips di google makan gula gula getah Alhamdulilaah menjadi untuk saya . Awak boleh cuba ya kunyah gula gula getah