Kebingungan

Assalamualaikum & Hi Semua Suami I sebenarnya memang Amat Baik Dengan Saya. Dalam Bab Itu, Saya tiada apa2 masalah dengannya. Tetapi semenjak Beberapa bulan Ni, suami I kerap order "sex toys" untuk Kegunaan Sewaktu kami Bersama. Yg paling I terkejut Adalah dia membeli alat ala "BDSM" untuk kepuasan. Adakah saya harus dia Terus berbuat demikian Atau Mengambil step lain. Minta cadangan.

1 Balas

Asalkan tak menyalahi Agama ok kot..kalau xselesa better bgtau husband