Keputihan ketika hamil #Candigo500mg#ClotrimazolePessary

Assalamualaikum semua siapa pernah guna ubat pesari ni ya boleh share sikit tak okey ke tak saya 18w tapi saya ada keputihan nak kata teruk tak teruk tapi kadang2 gatal so lepas checkup kk terus inform doctor dia bagi ubat masuk vagina selamat ke tak ya?#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #

Keputihan ketika hamil #Candigo500mg#ClotrimazolePessary
2 Balas

selamat, OK.. InsyaAllah. Guna dgn betul tau. tengok youtube KKM. Suami saya tlg buatkan salah cara 😅, dah buat baru kami tengok youtube. Alhamdulillah result sample keputihan sy normal.

3y ago

🤭