SAYA DH PERNAH KEGUGURAN 2 KALI . ADA TAK UBAT YANG BOLEH SAYA AMALKAN UNTUK KUATKAN RAHIM ATAU DOA

Assalamualaikum semua . Saya pernah keguguran 2 kali . Pertama 6w2d kedua 9w2d . Sekarang saya tengah pregnant lagi . Ada tak ubat yang saya boleh amalkan untuk kuatkan rahim atau doa2 yang baik diamalkan semasa tempoh kehamilan ini . Makanan susu etc ?? Terima kasih .#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

Ada sis ubat kuat kn rahimm dan suntikkan bg ibu mengandung kena pi klinik ibu dan anak pakar sakit puan depa akan bg ubat dulu kalau trun jgak sis kena pi lagi depa akan scan tgok darah luar atau dalam... Kalau luar x payah ccuk kalau dalam rahim depa akan ccuk ikot dos depa sya hari 2 cam sis laaa cepat2 pi klinik swasata untuk rawatan

2y ago

Ohh lebih baik pergi klinik swasta kan . Sebab kerajaan selagi tak buka buku tkda bagi ubat .