SAYA DH PERNAH KEGUGURAN 2 KALI . ADA TAK UBAT YANG BOLEH SAYA AMALKAN UNTUK KUATKAN RAHIM ATAU DOA

Assalamualaikum semua . Saya pernah keguguran 2 kali . Pertama 6w2d kedua 9w2d . Sekarang saya tengah pregnant lagi . Ada tak ubat yang saya boleh amalkan untuk kuatkan rahim atau doa2 yang baik diamalkan semasa tempoh kehamilan ini . Makanan susu etc ?? Terima kasih .#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

kalau nak ubat kuat rahim kena jumpa doktor ye. saya pun pernah keguguran 3 kali. doc saran saya pakai utrogestan. beli di farmasi, tapi kena ada surat doc.

2y ago

Ohh okay baiklaa . Insyallah saya akan jumpa doktor untuk kepastian . Semoga dipermudahkan urusan awak 🥰