SAYA DH PERNAH KEGUGURAN 2 KALI . ADA TAK UBAT YANG BOLEH SAYA AMALKAN UNTUK KUATKAN RAHIM ATAU DOA

Assalamualaikum semua . Saya pernah keguguran 2 kali . Pertama 6w2d kedua 9w2d . Sekarang saya tengah pregnant lagi . Ada tak ubat yang saya boleh amalkan untuk kuatkan rahim atau doa2 yang baik diamalkan semasa tempoh kehamilan ini . Makanan susu etc ?? Terima kasih .#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

makan makanan yg sihat. kurang minyak, fast food, makanan proses mcm sosej semua tu. lepas tu amalkan gaya hidup sihat. pergi bersenam. tak jogging pun kerapkan jalan banyak biar peluh keluar. buat solat taubat, solat hajat dan doa lah masa tu apa pun

2y ago

Insyallah . Terima kasih sis . Semoga dipermudahkan urusan awak