Risau

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya, ada tak siapa2 dalam ni mengalami masalah macam saya. Saya dah 36days delay period. 1st day last period 17/01 & 19/01 tengah hari cmtu darah dah stop. Means, 2 hari setengah je darah. Tu pun darah x banyak macam selalu. Check upt - ve. Tadi pun dah jumpa doctor. Doctor scan, xda apa2. Aduhaiii risau sangat2. Tak pernah period tak muncol. Every month memang dtg. Biasa satu hari 2 hari je lambat. Ni baru 1st time. Tapi, breast & pinggang memang sakit sangat2. Mohon pencerahan. Kot2 ada yang mengalami masalah macam saya.

1 Balas

Waalaikumusalam.. Setahu sy yg baru lg dlm alam perkahwinan ni, ini normal.. bila kita dh kawen hormon bertukar sis.. Sbb bercampur dgn hormon suami.. Klu dktr kata ok mungkin ok.. Tp klu rsa tkt atau risau mungkin boleh check lg dekat klinik lain.. Sbb dlmn kita kan.. Risau jgk la kan..