Scan baby 38 minggu 2.28kg

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya, ada ke yg pengalaman macam saya, saya scan dah 38 minggu, tapi berat baby doc kata ringan/kecik 2.28kg je. Jadi dia referkan saya ke hospital jumpa doktor pakar sana. Masa scan doc kata normal je semua cuma berat dia ringan. Ada ke sama macam saya? Kalau dia lahir kecil kena tahan ke apa? Sebab saya tak ada masalah kesihatan atau yg lain2. 😩😢 Saya risau. #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangankecamjustbertanya

2 Balas

Insha Allah takde apa2.. dah nak dekat due pon.. jaga pemakanan berjadual yg sehat.. jgn tahan2 lapar..

Janji dah lebih 2kg biasanya takde masalah. In shaa Allah baby sihat je tu ♥️