Cara tahu kesuburan

Maaf nak Tanya ibu2, mcm mana mana nak Kira waktu subur ye? Selain test guna opk. Waktu subur Kira Lepas last period @ Kira Dari awal period? Saya period normal. period saya 5/4 - 9/4 haritu. skrg saya Rasa tak sedap badan, Rasa ngantuk, pstu kerap kentut😅tak pasti sebab angin atau apa. Bahagian pinggan kanan rasa nyilu sikit. Bulan 2 haritu saya Ada simptom2 Hamil & delay period 4 hari . Test upt -ve takde rezeki lagi🥺 Hari kelima lewat tiba2 saya period sprti biasa. Saya cuma nak Tanya pengalaman ibu2, jangan marah ye . Doakan saya & suami dikurniakan zuriat🤲Terima kasih 😊#ingintahu #bantusharing

1 Balas

12 hari lps peod..kira dr awl peod..contoh peod 3 aribulan 14 aribulan tu insyaAllah ari subur..tanda dia y blh alert mcm bdn sy sndri..ade kuar lendir jernih mcm putih telur..perut kram..rase panas bdn..nafsu mningkat..kdg ada org kuar sedikit darah

2y ago

terima kasih sbb respon