First pregnancy supplement

Assalamualaikum semua, saya first time pregnant (now week 5). Agak confused tentang supplement sebab tak gi KKIA lagi. Setakat sekarang cuma makan folic acid. Haritu ada beli New Obimin. Boleh ke saya consume folic acid dan New Obimin serentak? #firstbaby #advicepls #1stimemom #bantusharing #mommybuntu

First pregnancy supplement
9 Balas

Mira baru je balik dari kk.. mira pun macam awak.. dok pandai2 beli.. bawah 12weeks tak perlu makan obimin.. makan jaa asid folic.. sat g kena tiaw dengan misi/docter buat pedih telinga je.. Sebab mira baru je lepas kena🤣

Makan acid folic dulu pun okay. No need both. Sebab obimin pun dah ada acid folic. Dah refer Kk nnti dorg advice bila akan upgrade to obimin

Saya ambil folic acid je..lepas jumpa doktor baru dia bagi makan obimin ni..masa tu masuk 13week dah

sy mkn folic acid je..sampai sy buka buku..kk bg obimin..br sy mkn obimin & stop folic acid.

w'salam. Folic acid klu tak silap sy sampai 12weeks shj. Then kk akn bagi obimim juga.

sy mkn obimin je..lengkap smua skli... doktor pn saran mkn tu spya bacaan hb cantik

sy awal2 makan asid folic je. buka buku baru dr bg vitamin2 lain

ambik folic acid je sis.. obimin bole ambik 13w 2nd term

puan mkn obimin je..sbb obimin da ada folic acid..