Czer

Assalamualaikum semua.. Saya dayah❤️? nak tanya lah. Ada tak kat sini yg dah bersalin 3kali czer. Boleh tanya czer yg last sakit tak. Ke sama je rase dia? Thankyou❤️

1 Balas

واليكم السلام... Yes saya 3 x caesar. Last caesar adalah paling sakit sekali krn my tubes kena ikat... Normal caesar sakit kat bawah tengah². Kena ikat tu sakitnya kiri dan kanan

5y ago

Jangan la takut please 😂 saya dulu² pun takut jugak. Dah keluar cute baby.. Sakit tu jadi perkara biasa 😘