Gugur & D&C

Assalamualaikum semua. Saya baru keguguran semalam di usia janin 16w2h. Sekarang saya ada di hospital untuk tunggu proses cuci rahim sebab masih ada serpihan uri terlekat di rahim. Doakan urusan saya dipermudahkan ye kawan2.. takut ni..huhuhu

2 Balas

Waalaikumussalam semoga dipermudahkan urusan semuanya.. stay strong sis inshaAllah ada rezeki lain nanti 🤲🏻 Maaf nak tanya, ada apa2 tanda ke sis sblm ni?

1y ago

inshaAllah.. terima kasih sis.. pagi lepas subuh saya tengok ada lendir coklat tapi x sakit. lepas maghrib masa kencing ada darah macam period. pastu uri2 rasa sakit sikit macam period pain. saya terus pergi emergency. masa daftar tu baby saya dah keluar..

Semoga dipermudahkan urusan awak. In Shaa Allah ada rezeki yg lebih baik untuk awak lepasni. Stay strong and positive 🥰

1y ago

inshaAllah.. terima kasih..