Gdm on insulin, due date 17/11 serah diri 3/11/20

Assalamualaikum semua normal ke baby 32minggu berat dah 1.8kg? 😂 risaulah Allahuakbar takut sangat. Dah masuk trimester ke3 nie gula tak boleh dikawal. Saya dah cuba makan dengan elok dah tapi still gula tinggi tak fahamlah kenapa 😣 risaunya kalau baby jadi apa apa 😢 ibu ibu yg sama nasib dengan saya kongsilah pengalaman anda #firstbaby

1 Balas

On insulin still high ke sis? Probably kene jumpe doctor and inform. Maybe kene increase insulin. Makanan kene betul² strict. #TAPSupermoms