keluar lendir + darah

Assalamualaikum hi semua, nk tny korang semua penah tak jadi.. period datang lewat dh seminggu, then tetiba Ada cecair lendir + Farah coklat2.. Tak banyak skit je. Anyone Ada experience Tak.. then u all buat ape. Tq semua

1 Balas

Masa period tu trbiasa brp hari? Kalau biasa seminggu, istihadoh la itu, sbb sy mcm tu. Berhenti lps sminggu, hri ke 10 ade lg coklat smpe hari 15 tp ttp solat dan tu normal. Tp ganti baru kalau nak solat

4y ago

Tp coba tanya klinik ttg kluar darah lendir itu biar lbh jelas pnyebabnya