Discharge coklat/darah keruh. Normal ke?

Assalamualaikum semua. Nak tumpang tanya, normal ke kalau dalam week 4 - week 5 ada keluar discharge coklat/darah keruh dan bukan darah merah? Lately ni saya ada keluar discharge tetapi tak setiap hari. 3 hari sekali akan keluar discharge. Keluar dan berhenti utk beberapa hari, kemudian datang lagi Ada apa apa yg perlu saya buat atau any tips? Terima kasih kerana membantu

2 Balas

wasalam puan . sama mcm sy masa kandungan masuk 4w . sy pegi kecemasan lepastu doc scan perut tgk kantung ada lagi tak dan scan dekat bawah tgk jalan terbukak atau tak . Alhamdulillah masa tu semua okay doc cakap kalau bleeding atau spotting ni sebenarnya "acah2 nak gugur" . So better puan pegi hospital .

better puan g hsptl asap..sbb jika berlaku spotting or bleeding biasanya ia tanda2 awal tuk alami keguguran.. #TAPSupermoms