Jus Mamariam

Assalamualaikum semua nak tnya ada yg pernah consume Jus Mamariam x ? Bagus ke produk tu ? Katanya membantu HB ibu ke paras normal and mcm2 lg. Boleh bg pendapat ?

15 Balas

sy pernah Beli tp xde perubahan... still kena mkn ubat doctor juga.. LG bagus amik natural resources MCM kurma. madu. mkn protein n buah buahan Dan ubat vitamin yg KK bagi jangan skip makan...klu mummy yg darah O byk2 mkn kurma tuk elak bby kuning teruk nnt...

2y ago

Tq sis sy darah o. Lps tu nk tnye mcm sy baru je 4 minggu mmg dh start rasa sakit ke pinggang perut dan bahagian bawah. Mcm sengal2 mcm tu

Saya amalkan mamariam . Alhamdulillah sgt serasi . Saya ada GDM , bila amalkan mamariam, GDM dapat control.. hb pun lawa je. Saya amalkan mamariam dan tak ambik dah ubat doktor .. alhamdulillah kandungan okay , saya yg pregnant pun okay .

Saya minum still mabuk mual for now, but keputihan hilang even lepas sehari minum.. or kalau ada tu sikit aje.. Buat tambah2 zat dalam badan sebab muntah teruk nice dah tu..

bgs jgk sis..bgi kita tenaga..apa lg klu kita amalkn msa awal2 mngandung....boleh hilngkn mual2 jgk

ok membantu kurangkan mual pd trimester satu dan naikkan hb tp hanya trimester satu saya amalkan

Susah nak ckp…ikut dari badan masing2…ada yg sesuai..ada yg x sesuai…..

Wsalam, bergantung pd individu. Dgn sy tk berapa jalan. Prefer real food.

Tq semua bg pandangan dan pendapat 😍😍😍😍😍

ikut badan sis , ada yg minum gula terus naik

jus tu tak berkesan untuk saya...