Alahan/mengidam

Assalamualaikum & hi semua 🤗 Nak tanya, siapa mommy² sini sudah ada gegirl ? Boleh share tak masa korang mengandungkan baby girl, korang lebih suka makan apa eh ? Mengandung kali ni nak sangat dpt baby girl. Tapi kalau sebaliknya, takpe laa. Sy & suami terima jugak dgn ikhlas & penuh kasih sayang. Yg penting membesar dgn baik tanpa sebarang masalah & cukup sifat pun dah bersyukur 😇 Kalau sudi share² laa dgn sy ya ? TQ 😘 #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #momto4childs #baby2024

2 Balas

sy mengandung 2 baby girl tiada makanan yg suka sgt² nak makan. sama ja apa yg sy makan sebelum pregnant. cuma tu la,selera bertambah-tambah lepas lalui fasa alahan. pregnant anak ke 3 pula,instinct sy mengatakan baby yg ada dlm kandungan sy baby boy. kuat makan,alahan hanya 2 minggu shj. tp tu lah kena jaga makan sebab GDM

12mo ago

Alhamdulillah 🥰