Alahan/mengidam

Assalamualaikum & hi semua 🤗 Nak tanya, siapa mommy² sini sudah ada gegirl ? Boleh share tak masa korang mengandungkan baby girl, korang lebih suka makan apa eh ? Mengandung kali ni nak sangat dpt baby girl. Tapi kalau sebaliknya, takpe laa. Sy & suami terima jugak dgn ikhlas & penuh kasih sayang. Yg penting membesar dgn baik tanpa sebarang masalah & cukup sifat pun dah bersyukur 😇 Kalau sudi share² laa dgn sy ya ? TQ 😘 #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #momto4childs #baby2024

2 Balas

wsalam Sya pun 3org boy,yg ke 4 ni Bru 14wk,tak tau jantina apa lg,klo dpt bby girl Alhamdulillah syukur sgt,dpt bby boy pun syukur jgk,di syg jgk,3org boy sma pmbwaan suka mkn sup2 daging, ikan air tawar,mkn buah yg masam mcm mangga,yg ke 4 ni x sma suka mkn manis2,buah rambutan manis,duku manis,sup ayam/goreng,x suka daging loya tekak..

8mo ago

Alhamdulillah, dah ada boboy yg bila besar nnti boleh jaga ibunya ☺️ Ya sis, sama laa dgn sy. Sy refer kpd benda yg manis² masam. Suka sangat nak makan buah²an yg dijeruk/diletak serbuk amoi². Kalau makan daging or sup like mee sup mcm sy x berapa nak enjoy makan 😅Just ada rasa sikit jer pun dah cukup. Sy pun dah nak masuk trimester 2 still ada alahan

sy mengandung 2 baby girl tiada makanan yg suka sgt² nak makan. sama ja apa yg sy makan sebelum pregnant. cuma tu la,selera bertambah-tambah lepas lalui fasa alahan. pregnant anak ke 3 pula,instinct sy mengatakan baby yg ada dlm kandungan sy baby boy. kuat makan,alahan hanya 2 minggu shj. tp tu lah kena jaga makan sebab GDM

8mo ago

Alhamdulillah 🥰