uri bwah

Assalamualaikum semua nak tanya kat sini sapa ada pengalaman uri kat bawahh ? Mcm mana yaa nak buat . Perlu pi bidan atau hospital ?? Plisss tolong sayaa .

5 Balas

sy dulu pon uri bawah..dpt detect masa 28w..jgn angkat berat²,sujud lama²,buat posisi L kat dinding(blh google).masa 34w baru naik..mmg tiap bulan scan kat hosp..yg penting jgn urut.

kalau org dulu2 amal kn mngurut dkt bidan . tp skrg ni kdg xbrp pndai mngurut dh ckp diri tu bidan .. so refer doktor lg sesuai

Berapa bulan? Sy dulu uri dekat bawah. Tapi hujung2 uri naik jugak. Dr tak kasi urut ke apa. Lagi risiko

Sis dah weeks ke berapa ye?

moga baik².....