berat baby

Assalamualaikum semua? Just nak nanye..org selalu ckp pasal berat baby mase scan kan.scan minggu ke berape leh tau berat?sy scan baru 2kali (14w&17w) xde pon doc bgtau berat baby berape..cume nak tau..tqsm?#1stbaby #now23w

2 Balas

saya nak masuk 27weeks berat baby 700g. sis boleh tanya Dr time scan tu

Awak ada tanya doc walaupun doc takde bagitahu? Selalunya memang doc tak bagitahu tapi awak boleh tanya doc atau tengok kat kertas yang dia print tu.