Sakit Perut

Assalamualaikum semua mommy's TAP! Normal ke sakit perut yang berpanjangan? Saya asyik membuang saja (cirit birit cair) dan najis saya berwarna hitam.. Skrg saya pregnant anak no 2, usia kandungan 19 minggu 2 hari. Saya juga kerap sakit bahagian dinding vagina macam peranakan turun je.. Tk tahu nak buat mcm mana.. Nak berjalan pon sakit. #pleasehelp

1 Balas

Hari2 membuang tu berapa kali? Kalau sakit dkt dlm miss v tu rasanya normal. Selalu buat kerja berat2 ke?

2y ago

Ya Puan. Saya surirumah, jaga anak yg sulung tu 1y7m... Berat dia 12/13 kilo skrg.. Biasa angkat dia.. Saya kerap membuang sehari kadang 3,4x masuk tandas.. Sy x makan pedas pon, even roti pon skrg terus membuang...