Kejang perut #8Weeks

Nak tanya mommy to be macam mana nak handle kejang perut ni sebab ganggu tidur, kerja, mood 😭

2 Balas

saya dah masuk W7, kejang perut dah kurang sikit. sebelum ni masa dlm W5 - W6 kejang perut teruk sangat , Smpai rasa nak pitam. saya amalkan zikir dan surah kursi jer untuk kuatkan hati .. xtahu lagi cara nak handle . cuma klaw dah lama duduk , try berdiri . jln2. or baring kejap. stay strong mommy

Saya cramp teruk time 4weeks aritu,sengugut sgt rasa.Jgn risau nti cramp tu akan slow2 hilang.skrg sy Dh 10weeks Alhamdulillah la dah x cramp.