Sakit segala-galanya

Assalamualaikum Hi semua momma ! Normal ke rasa sakit & ngilu di tulang atas miss v siap sekali pakej perut mengeras & pinggang like nak tercabut jer ? 😩Pakai seluar tak boleh berdiri mcm biasa, mesti perlu bersandar pada dinding ataupun duduk jer. Sakit dekat tulang miss v dgn sakit kelengkang tu buat sy rasa mcm tak nak pakai seluar jer 😅😂. Ada sesiapa d sini sama tak mcm sy ? Tu tanda baby dah engage ke belum ? Sebab sebelum ni sy dah pegi scan & doktor ckp kepala baby dah menghala ke bawah tapi belum masuk laluan lagi. Pregnant history sebelum ni tak pernah lagi kena mcm ni #SeriusTanya #ingintahu #trimster3 #bantujawab #Sharing_dong_Bund #33weekpregnant

2 Balas

Macam saya tak boleh baring lama2. Nak bangun berdiri makan masa dah 1 hal. Nak bergerak tu macam bawak 5kg beras. Berat teramat rasa perut ni. 😫berdiri lama2 sikit baru okay. Next week dah kena bersalin. Taksabar nak jumpa baby

2mo ago

Kann ? Tak larat dah nak bawa perut. Semoga dipermudahkan segala urusan sis bersalin nnti ya ? 😇🤲

normal ..sbb kpala baby da kt bwah ..biasa kalau da msuk laluan tu akan kerap terkencing ...sy pon rse sakit kt tulang miss v tpi tk teruk sgt laa ..kdg je rse sakit lagi2 kalau byk gerak

2mo ago

Yeke ? Harap mcm tulaa kan ? Kadang² jer sakitnya tu tapi sekali sakit hampir x boleh nak melangkah sebab ngilu sangat. Terima kasih share sis 🥰