R A B U N

Assalamualaikum semua , maaf nk tanya ni . Kalau rabun then masa prgnt rabun semakin kuat maksudnya apa ? Saya sebelm ni memang ada migrain start f3 . Tapi tak pakai spek. Time study kat kolej baru start pakai , itupun kalau time migrain la sbb kalau migrain dtg penglihatan kurang jelas . Then lepas bersalin anak sulung memang totally saya pakai spek . Somehow dalm rumah ja jarang pakai . Ni tgh sarat sec bby , makin kuat rabun saya even dh pakai spek .Saya 1hb ni baru jumpa misi pulak untuk oppoinmt .. Tq yg sudi komen ..#bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #jangandibully #Nanya

1 Balas

Mommy.. I feel u.. Makin bertambah rabun timw mgndung dan selps bersalin. Sy pun jenis pakai spec bila perlu. Tpi since lps bersalin ni. Rasa rabun tu mjdi2. Sampai sy ingt eh ni tnda nak meninggal ke. 😂. Tp serius puan. Sy mgalami perkara yg sama. Rabun mjdi2. Jfg diri puan. Sy pun jmpa optometrist. Tp kaka ipar je la. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

seblm bersalin itu hari saya sempat gi check power . rupanya memang naik betul😭😭 ..