Komen untuk saya bacakan doa di Tanah suci

Assalamualaikum semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu dan ttcians yang sedang menantikan zuriat sama seperti saya. Saya ttc 1 tahun lebih dan inshaa Allah minggu hadapan saya akan menunaikan ibadah umrah. So, saya berniat nak spend masa untuk bacakan doa-doa puan-puan semua kat sana nanti. Inshaa Allah. Jadi, anyone yang nak saya tolong bacakan doa boleh komen kat bawah. InshaaAllah. Sama2 kita doakan supaya Allah makbulkan doa kita. Doakan saya selamat pergi dan balik ye dan semoga ibadah umrah saya diterima oleh Allah SWT.

89 Balas

Doakan semoga kandungan saya sihat, baby dalam kandungan tumbuh dan berkembang dengan sempurna, aamiin allahuma aamiin

Assalamualaikum sis tolong doa kan saya dapat zuriat dan jugk Sumai saya berubah... jadi yang lebih bertanggungjawab

doakan sy juga supaya saya dapat garis dua ttc ank ke2 ye..n dperluaskan pintu rezeki dan dilancarkan semua urusan

tolong doakan anak saya sihat sempurna.. lahir dan membesar dengan baik..jadi anak soleh dan solehah❤️ tq sis

Doakan Muhammad Al Hadi menjadi anak yg soleh dan akan jadi habib alim ulamak one day❤️🥹 terima kasih

doakan saya semoga dikurniakan rezeki anak lagi.doakan saya semoga sentiasa istiqomah dalam menutup aurat..

Doakan saya dikurniakan zuriat ya. . Sama mcam awk ttc 1 tahun lebih jgak . . Allahhumma aaminn tq awk

Assalamualaikum..doakan untuk sy kecutkan cyst dan sy boleh prengnant..doakn sy jugak untuk penantian

doakan semoga ada rezeki saya dan semua yang berjuang untuk mendapat zuriat aamiin .. aamiin ya rabb

Doakan semoga sy bpeluang bersalin secare normal utk baby no 2 ni . InsyaAllah 15/9 due sy🤲🏻