Komen untuk saya bacakan doa di Tanah suci

Assalamualaikum semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu dan ttcians yang sedang menantikan zuriat sama seperti saya. Saya ttc 1 tahun lebih dan inshaa Allah minggu hadapan saya akan menunaikan ibadah umrah. So, saya berniat nak spend masa untuk bacakan doa-doa puan-puan semua kat sana nanti. Inshaa Allah. Jadi, anyone yang nak saya tolong bacakan doa boleh komen kat bawah. InshaaAllah. Sama2 kita doakan supaya Allah makbulkan doa kita. Doakan saya selamat pergi dan balik ye dan semoga ibadah umrah saya diterima oleh Allah SWT.

89 Balas

Doakan anak sy, Aidan Soleh tak lagi meragam.. boleh bagi kerjasama siang dan malam dgn sesiapa sahaja.. saya mmy nye kene bkerja.. ddy nye jrg balik.. doakan kami sihat2 and bahagia.. aamiin

assalamualaikum sis, boleh tlg doakan semoga bersalin sy dipermudahkan tanpa koyak, anak yg sihat. dan semoga sy tabah menghadapi ujian yg sy lalui sekrang. terima kasih banyak sis🤍☺️

doakan saya selamat bersalin bulan 11.. dan doakan saya dan suami dimurahkn rezeki.. dan doakan kakak ipar saya.. amiera suriati yusoff suami dikurniakan zuriat jgk.. terima kasih byk2 ya

tumpang bahagia atas rezeki awak 🥰 doakan saya nurul alis shahira & kandungan saya sihat sampai due ye. doakan saya dipermudahkan bersalin. semoga doa doa yang baik berbalik pada awak.

Assalamualaikum puan, sya jatiah binti rakim doakan sya di berikan zuriat pada tahun ni..Terima kasih sgt2, semoga puan di berikan kesihatan y baik pergi dan balik dgn selamat. Amin..

sis doakan ye semoga saya dan suami dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah .. bulan depan anniversary kami yg pertama. semoga mmpu surprisekan suami dengan gmbr scan. 🤲❤️

doakan keluarga kecil saya dilapangkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik dan istiqomah menjaga tanggungjawab sbg muslim. Dan semoga doa2 yg baik berbalik pd awk dan keluarga.

saya suriati Binti jamal tengah mengandung semoga Allah permudahkan proses bersalin nnti. anak Selamat sehat walafiat .. nak zuriat yg banyak.. nak anak kembar Aminn☺️🤭

puan.. Doakan sy semoga cepat mengandung dan zuriat lahir sihat sempurna panjang umur semoga menjadi anak yg baik dpt menolong kedua orgtuanya di akhirat nanti🥲 #ttc3year

mohon doakan saya Nurdiyanah binti Hamid semoga dikurniakn rezeki zuriat yg kedua secpt mgkin dan doakn supya suami saya Ismail bin A Rahim mendpt kerja yg tetap..aminnn