Bantu saya ibu2.

Assalamualaikum semua. Bantu saya. Rasa sedikit tense and stress huhu. Saya dh pernah guna clear blue digital tertera 1-2 weeks. Sekarang kalau ikut apps dah 5w (period dah delay seminggu) l, tp upt jd single line drp 3 weeks haritu. Symptoms pregnant smpai sekarang ada. Sakit pinggang, breast tenderness, puting pun sakit and ada rasa mual2. Bantu saya beri pandangan, adakah saya hamil atau pun tiada peluang?#seriusnanya #firstmom #ingintahu

2 Balas

Ada prgi klinik ke? Better buat beta hcg kat klinik untuk tengo hormone mengamdung. Takut chemical pregnancy/kandungan x jadi je

waalaikumsalam, apa kata Puan pergi ke klinik terus nanti doctor scan.