Setahunasih belum tumbuh gigi

Assalamualaikum semua, baby saya sudah setahun, tetapi masih belum tumbuh gigi, adakah ia normal? Risau juga sebab ada baby awal giginya dah tumbuh, cuma sekarang anak baru boleh berjalan setapak dua, makan kurang bila bagi bubur langsung taknak, makanan pejal.yg dia suka, tapi gigi belum ada?

2 Balas

Mmg mcm tu sis.. Ade baby dia dpt kaki dlu gigi lmbt ade yg dapat gigi dlu tp lambat jalan.. Mcm anak buah sy sethun lbh gigi bru nk tumbuh tp jalan dah laju 😂😂

Normal...ank sy semuanya ats stahun br tumbuh gg...tiap bby perkembangan xsama