Belum tumbuh gigi

Anak saya setahun sebulan masih belum tumbuh gigi,adakah normal? Tanda tanda tumbuh gigi ada dari 6 bulan lagi tapi gigi masih belum tumbuh.ada tak yang sebaya anak saya masih belum tumbuh gigi? Jalan dah laju,bercakap bahasa baby lagi la,kalau cakap dengan dea faham juga cuma masih belum dapat terima arahan

4 Balas

Hai,saya baru perasan anak dah tumbuh gigi ,dah nampak putih pada gusinya 2/3 hari lepas. Dan harini amboii da naik dah gigi dea . Ya 4 batang tumbuh sekaligus atas bawah

sy rasa normal.sbb 2org ank sy tumbuh gg lmbt.jln da laju,tp gg xde.smpai da buat appt dgn doktor gg tau😁

anak saya setahun tak ada tanda tumbuh gigi, lama naik bulan tumbuh terus 4 sekali naik 😅

dia mkn mcm mana? masih bubur halus atau dh mkn keras? dan ada perkenalkan cream cheese, santan?

5mo ago

Dea dah makan nasik butir macam kite makan ,cream cheese pernah bagi tapi dea alergi cirit birit jadinya,santan pon selalu masak kurma la kari la