disleksia visual/audio

Assalamualaikum semua... Apa perlu kte lakukan ye sekiranya didpti ank ada simptom2 disleksia visual/audio ni?? Pendekatan mudah yg blh dibuat sekiranya diorg tatrum pula bgaimana ye??

1 Balas

xpernah plak ada experience dgn disleksia..tp biasanya diaorg akn refer ngn doc pkar kn..apa pn smoga sis kuat n tabah yer

5y ago

Aamiin... Tqvm sis ats doanya... Ye sis... Ank sy dianggap ancaman pd ank2 lain n mentor utk ank2 lain jd lasak mcm dia... Huhuhu..