Due date 4/11/2020, still takde tanda2 nak bersalin.

Assalamualaikum semua.. Ada tak yg sama due date dgn saya? Dah bersalin ke? Saya langsung takde tanda2 nak bersalin, siap boleh jalan2 cari makan, pusing2 mall lagi.. 🤣 Boleh tak mummy2 semua share tips mcm mana nak cepat bersalin? Risau overdue 😭 #seriusnanya #pregnancy #1stimemom #mommybuntu

15 Balas

saya 11/11, pun takde tanda lagi. macam² cara dah saya buat, pusing tasik 3 km , squat, pusing mall, hopefully dia keluar before due. sebab dah dapat surat untuk serah diri 10/11 sebab gdm on diet. 😭

4y ago

hehe. sama lahh😅 kadang sampai susah nak tidur malam memikir kan. baby dalam perut pulak makin malam makin aktif dia. aduhaii. semoga dipermudahkan urusan sis. semoga baby keluar before kena serah diri. 😊