Susu untuk cerai susu badan

Assalamualaikum semua. Ada tak tips atau susu yang sesuai untuk bagi kat anak sebab nak train cerai susu badan.. Sebab letih la dia besar demand tinggi. Suction pun kuat sakit sangat.. Boleh bantu saya?

1 Balas

Kena try and error susu apa yg sesuai dgn kids. Maybe boleh bli trial pack dlu. Meanwhile boleh bg susu mommies by botol. Kena slalu bg dlm betul so nnt bila beby dh familiar boleh laa tukar ke susu fm. Kena slalu cuba maybe sehari sekali susu fm ke.. tp smua guna botol even susu mommies.

3y ago

Ohh okay thankyou sis nanti saya cuba..