Siapa nak susu ISOMIL?

Assalamualaikum semua. Ada ke anak yg mmg minum susu isomil? Saya nak jual separuh harga. Haritu anak saya cirit birit. Pi hospital Kpj kajang. Dr suruh tukar susu isomil. Dah beli tin besar (sbb tin besar je yg dijual kat speedmart masa tu), anak taknak minum. Udah ler mahal. So baru usik dalam 5 scoop je. Tu pun dah bancuh, buang. Anak takleh masuk. Kalau siapa nak boleh whatsapp/call saya ye, 0133303735. Baru je beli kat speedmart 14/6/2021 haritu.

Siapa nak susu ISOMIL?
1 Balas

Wassalam mommy... Sy tlg up yer, mne2 mommy2 yg me memerlukan blh tny mommy lyana ye😊