PENING...Anda pernah alaminya atau tidak?

Assalamualaikum sem7a..sy nak tnye...ad tak sape2 yang pernah alami mcam ap yg saya alami skrg ni?msa (bulan 2/19) sy alami keguguran...lpas dripd keguguran tu sy ambik keputusan untuk hold dlu plan nak ad ank...masuk je (bulan 8/19) sy start ikhtiar nak mengandung balik...tp sy tkde ambik ap2 ubat atau supplement untuk mengandung...saya cuma ambik acid folic je stiap ari...last 1st day period saya (26/09/19)..lepas tu period saya dah tk dtg...lagi 2 ari je nak msuk 2 bulan lmbat period..sy ad jugak buat urine test...tp keputusan negatif...dah 3 kali cek... Saya mengandung ke tak ye?sape pernah alami macam saya?

1 Balas

Try sangobion, mgkn krg darah, akn effect jd letih lesu bdn n mudah pening