Ada yang sudah berjaga malam?

Assalamualaikum & selamat sejahtera.. Saya da masuk 31week lebih.. Anak ke tiga.. Alhamdulillah tidur mlm tiada gangguan.. X macam anak first n second.. X boleh tidur malam, bila malam pasti berjaga.. Pukul 4/5 baru boleh tidur.. Kali ni tidur saya tiada gangguan.. Siapa macam saya?#bantusharing #pregnancy

1 Balas

Waalaikumussalam, setakat ni saya belum ada experience macam puan. Anak baru sesorang. Masa 1st pregnancy, kerap jugak terbangun malam bila dah masuk 3rd trimester. Saya tidur dalam 4 jam je sehari, waktu malam. Siang tak dapat tidur sebab saya bekerja. Kenangan masa pregnant. Stay strong Ibu2 mengandung 💪🏻💪🏻💪🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers