OVERDUE BERSALIN

Assalamualaikum & selamat pagi Saya nak tanya kat sini ada x yang mempunyai pengalaman overdue date bersalin.Saya sepatutnya bersalin semalam ikut due date 8/7 tapi baby masih tak nak keluar lagi?Ada sesiapa mempunyai tips/cara/pengalaman yang boleh dikongsi pada saya?Mana tahu bermanfaat buat saya & memudahkan saya sebelum tarikh serah diri ke hospital

1 Balas

Ssaya pnh overdue.. Squad Mkn durian or nenas Mkn kmbg bakar Byk bjalan turun naik tgga