Masuk Belon...

Assalamualaikum... SeLaMaT PaGi MaMa Mama semua... Sye baru doktor lepas masuk belon mcm mana nye nak bagi cepat bersalin kalau doktor masuk kan belom...

8 Balas

Sye buka sampai 4 cm je berjam jam tggu akhir nye ceza gak... Sbb bBy dh penat dh dlm perut berjuang... Akhir Cyg MaMa keluar dengan ceza alhamdulillah semua selamat dengan cukup sifat syukur kepada Allah...

4y ago

comel nyerr bby😘😍

Tnggu belon tu jtuh bru lah ada bukaan jalan.. biasa cmtu.. sis kna sabr.. moga di permudh kn ye siszz

3y ago

lama kah tu sis tungh belon jatuh.sya mcm tiada tanda² lagi

waalaikumusalam....bnyakn berdoa,,pujuk bby kt dlm perut tu,,,,keluar cpt.....heheeh

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin

Semoga dipermudahkan urusan n kuatkan semangat k..

Semoga dipermudahkan...harap cpt ada bukaan

Semoga d permudahkan urusan sis

Semoga dipermudahkan