Ibu pregnant vaksin

Assalamualaikum mommy . Nak tanya takde effect ke kalau kita pregnant 3/4weekk Lepastu cucuk vaksin dose 2 ? doktor kata boleh je cucuk skrg ni! Risau pulak #prizereceived #vaksinpregnant

1 Balas

Kalau doktor sarankan okay, should be okay. Tapi kalau tk sedap hati then cakap la nak tangguh tunggu 12w ke atas. Kat sini pun ramai yg cucuk vaksin masa tgh pregnant tp tktau dh pregnant, yg 4-5w pun ada. Boleh cuba baca old posts pasal vaksin ?

3y ago

Masa nk pegi cucuk tu . Dah bagitahu doktor , masa tu dalam 3/4minggu pregnant! Doktor kata ok takde masalah . sbb skrg ni dah boleh cucuk dah org pregnant 14week kebawah pun boleh . cuma tulaa risau sikit! Takut kite sorang je ambik vaksin time 3/4minggu ni? skrg ni saya dah 7minggu lebih dah . Alhamdullilah