Mengandung lewat usia.

Assalamualaikum. Selamat Berkenalan semua. KakFa masih baru di sini. KakFa dah 39. Bulan ni period dah lambat 4 hari. Check UPT, positif. Anak sulung KakFa dah umur 10 tahun. KakFa pernah gugur 2 tahun lepas. Bila tahu preggy lagi rasa cuak pulak sebab umur dah banyak. Ada ke yang sedang preggy pada umur 39 tahun ke atas? Ada apa-apa info tambahan ke? ?? Doakan kandungan KakFa kali ni berjaya. ??

1 Balas

Waalaikumsalam kakfa... Alhamdulillah rezeki kakfa...smg allah lindungi kakfa n baby...in shaa allah xde apa kot kakfa...tgk che ta umur 40an preggykn aisyah tu kn... Smg sgalanya dipermudahkan buat kakfa.... Jg diri baik2 kakfa...

5y ago

Sama2 kakfa...