Macam mana nak hilangkan batuk

Assalamualaikum , saya pregnant 27 minggu .. seminggu lepas baru keluar wad sebab demam batuk dan lain lain .. tapi dah 2 minggu batuk tak hilang . Ada cara ke MCM mana nak hilangkan ? .. dah guna cara goggle .. tQ

2 Balas

Waalaikumussalam. Saya pernah kena batuk lama juga. Makan ubat memang tak jalan. Kadang sebab pembawakan budak. Sebab doktor pun dah try ambil sampel untuk tahu kenapa batuk lama sangat. Tapi yang pasti saya nak bersalin baru hilang batuk

cube mkn madu n gargle air garam..