Hilang sekejap batuk datang balik

Ada cara tak untuk hilangkan batuk? Saya dah banyak minum air mineral, tak makanan berminyak tapi batuk tu ada. Batuk tahap terkencing

8 Balas

Sama la. Dari awal pregnant sampai skrg dah 28w, tiap2 hari batuk. cuaca sejuk n panas sgt ke, sensitif bau ke, angin ke, pedih ulu hati ke, bau asap kenderaan ke mmg batuk. Kena byk minum air masak je. Nurse ckp sy mcm patient dy yg lalu, alahan masa pregnant. Nnt lepas bersalin hilang batuk.

mamak mertua saya orang indonesia ... kalau batuk dia kasi mandi air suam campur minyak kayu putih ... Alhamdulillah batuk hilang ☺️ kalau mau boleh cuba mana tahu ngam dengan sis ....

prnh masa kandungan 17 week Smpai terkencing ii bila batuk dan sakit pinggan..Sya try mkn limau kasturi dengan kicap sis 1biji limau 1sudu mkn kicap

ye sma dah 2 minggu, g KK doc bagi ubat pil cair kahak jee tapi mcm takde effect pun . time nak tido batuk smpai menangis 😆

SMA lah sy pun sedang batuk kering sakit dah bwh perut ne balik2 baby menggeras

Samaaa 😭😭😭. Batuk sampai sakit pinggang dibuatnya 😭😭😭

Try makan ubat batuk prospan. Sy pun baru lepas baik demam sbb UTI.

Sy hari tu minum madu kelulut baru hilang batuk.. madu asli