Positif ke ni ?

Assalamualaikum. Saya pernah gugur awal bulan 7. Dalam beberape hari ni saya ada muntah2, kadang tu muntah keluar air liur je mcm air. Saya ingat angin ke. So hari ni saje nak test. Ni positif ke ? Sebab samar. Period saya khamis ni sepatutnya.#firstbaby #seriusnanya

Positif ke ni ?
28 Balas

rezeki sis sama saye gugur 6/6/2020 blan ada tanda pening muntah3 chek2 mula mcm tak caya bulan 10 3 kali sye chek sah saye mngdung lagi . allh gNti kan yg ank kte pergi sis jg keshtan okey

4y ago

amin..tq sis..smg sgl ursn kte di pmdhkan..

Positif tu sis..alhamdulillah tahniah..jaga diri dan bakal baby..doakan sy jugak dpt berita gmbira tahun 2021 ni..🙏🏻

4y ago

in shaa allah saya doakan awak jugak aamin

Tahniah sis.. Sy dlu pon 25/6 gugur jgk.. Last period 17/8 now dh 9w3d... Jge dri elok2 sis..

4y ago

wahh dah 9W. terima kasih jaga diri jugak

Alhamdulillah, positif... Tahniah 👏🏻👏🏻

Alhamdullilah positive tu sis. Jaga diri elok2 ya bakal mama.

4y ago

excited sangat. tapi saya lebih hati2 sebab pernah gugur

Alhamdulillah, positif. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

awal ya heehe.. blum period lgi.. alhamdulillah.. positif

4y ago

haah. alhamdulillah. kena hati hati kan sebab ada sejarah gugur.

yup +ve....jga diri...jgn skip folic acid

4y ago

okay. klinik pun suruh tggu lg 2 week. kira masuk 6week baru datang. dah start makan asid folic

alhamdulillah positive tu. tahniah sis 😍

positif.alhamdullilah..tahniah sis. 😊

4y ago

dah 4 hari test. warna makin terang. terima kasih