Pantang larang

Assalamualaikum.. Saya nk tnya betul ke pantang larang smsa prenant tk boleh siang ikan?? Hbs nk mkn cmne?? Huhu anak prtama tk thu apa2

22 Balas

Waalaikumsalam... Insyaallah x de pape tu....org tua2 just pesan kalau ibu mengandung x elok pegang benda2 tajam takut hilang keseimbangan badan atau takut terjatuh nnti benda2 tajam tu terkena kt kite... Tu je...sbb bila pregnant kn kite selalu x larat... Die org just pesan nk kite berjaga2 je