Pantang larang

Assalamualaikum.. Saya nk tnya betul ke pantang larang smsa prenant tk boleh siang ikan?? Hbs nk mkn cmne?? Huhu anak prtama tk thu apa2

22 Balas

Tak betul tu. Allah sebut setiap yg terjadi ni akan jdi kalau kite pikir mnde tu akan jdi. Sbb kite terlalu percaya satu2 mnde hingga lupe segala yg berlaku atas kuasa Allah. Sentiasa positif dlm berfikir insyaAllah. Allah akan bg yg baik2 untuk kite. Moga dipermudahkan.