Keputihan..

Assalamualaikum.. Saya nk tnya ada tak siapa2 pernah masukkn sendiri ubat tuk keputihan dalam miss V kite tu..Sebb sya first time jdi xpndai sgt wlapun die ada bgi batang tuk tolak ubat tu seram rasa nak buat.. Selepas masuk 7bulan sya asyik klr coklat2 je smpi skrg jdi tadi check up doc chek rupenye masalah keputihan lagi 1 penghujung dlm miss v tu terdapat darah die terhenti situ kemungkinaan baby carik jalan dah..Doakan sy ye semoga Dipermudahkan segala urusan bersalin dalam msa pkp nie.. Skrg nak masuk 37w ank first..

4 Balas

Alhmdulillah sis macam sya lah..Sis baring lepastu kangkang paki jari telunjuk masukkn ubt tu xpyh pakai batang yg die bgi tu bhya..Kalau nak msukkn ubt sebelum nk tido taw kencing dulu minum ke ape dulu lepas msukkn ubt dah xbole bangun bb nnti bgun ubt tu jatuh..Esok pgi sis bagun akk keluar pink2 pekat dulu nnti lama2 pink2 cair lepastu back normal keputihan..

Sy masukkan tak pakai pun batang tu sbb leceh.masukkn pakai jari je.senang nk tolak.kalau kencing ke akan keluar sendiri ubat tu dlm keadaan hancur

Saya pun pakai ubat Tu,farmasi dia bawa keluar batang Tu siap2 Dari Dalam kotak, untuk Yang mengandung masukkan pakai jari je...

Pregnant jgn guna yg batang tu sis. Masukkan guna jari je ubat tu. Dctr yg pesan.