Buku Pink di kerajaan tapi nak buat checkup swasta boleh ke ?

Hai assalamualaikum sy nak tanya .saya dah bt buku Pink di klinik kerajaan tapi saya nak buat checkup di klinik swasta boleh ke eh ? Lepas tu kalau kita buat checkup di swasta boleh ke nanti kita nak bersalin hospital kerajaan ya ? Boleh tolong bagitau tak ? 🙂#ingintahu

1 Balas

Kalau sy buat buku pink di KK...buat cek up jugak dhospital swasta...xde masalah pun sis kalau nk brsalin dkt hospital swasta or hospital kerajaan...

3y ago

Boleh jer sis...xde masalah...