scan gender

Assalamualaikum.. saya nak tanya sikit. Momy2 dekat app ni pernah tak scan baby , time scan lain bila lahir keluar lain..? saya dah dua kali scan tapi tak berapa nak percaya 100% sebab takut nanti hampa :)

8 Balas

Biasalah tu sis namanya lg alam rahim. Suatu alam yg menjadi rahsia tuhan. Saya sediakan barang2 baby yg unisex supaya senang & tak perlu fikirkan sgt pemberatan keperluan utk gender dgn berpandukan scan . Anak yg lahir nnt sama ada lelaki ke perempuan ke tetap jadi anak kita kan? ..selesai masalah

4y ago

😉

Macem mana boleh macam tu ya,kalau dh tunjuk pistol kat scan boleh ke berubah jadi girl😀😀 Sebab baby sya pun pistol risau pulak kluar jadi girl

4y ago

Dia xkn brubah dh, cuma mngkin time scan tu xnmpk jlas cenonet dia tu😅

Scan dr kata klau tgok bontot perempuan..bru nie scan xnmpak sbb baby tutup..harap dipermudahkan..da 36week skrng..due date 19/5

4y ago

Thanks sis

Scan laki kuar perempuan🤭 nsb la baju semua beli putih

4y ago

Yg second scan mmg nampak jelas.. dokter bagi tengok telor dia dan dokter bagi tunjuk pistol dia.. tp tu lah.. still xmau harap 100%

Sy lak 20weeks scan nmpk loloi#hrp2 gitu lah lahir nnti

4y ago

Wc sisku

Dah 36 weeks, tak pernah tahu gender, sbb asyik lupa.

4y ago

Hahahah... kadang2 yg rahsia ni lebih suprise.. semoga di permudahkan

Td sy scan nmpk buger.tp xprcya sgt tkt kluar laki

4y ago

Apa2 pun semoga baby dan mamy sehat. Semoga d permudahkan sis

sbl scan next time mnum jus oren...

4y ago

Hahaaha..