Sakit Tulang

Assalamualaikum. Saya nak tanya sekadar pendapat sahaja...,, nie first kandungan.. Alhamdullilah. Kandungan da masuk 27 minggu.... Semakin hari tulang di kawasan kemaluan tu terasa sakit sangat setiap kali lepas duduk atau bangun dari tidur.. Adakah itu normal?? Ada tak sesiapa dekat sini mengalami sakit yang sama macam saya..???

1 Balas

Wassalam . sama la sis sy dh tny doc pstu dye explain dye ckap sbb rahim kita makin membesar and dye tekan kita punya bhgian bwah tu so normal la sakit . tp klau sakit sgt smpai tkleh jalan kne bgtau dye balik la .