Random Talk

Assalamualaikum. Saya nak tanya. Sebelum saya berkahwin, period saya teratur. Setiap 18hb saya akan period. Tapi selepas saya berkahwin, period saya tak menentu. Usia perkahwinan saya baru 2 bulan. Bulan pertama period 24hb. Bulan kedua period 28hb. Bulan ketiga ni belum period lagi. Adakah perkara ni normal?

1 Balas

Tidak juga. Sis ada periksa UPT ? Adakah sis pernah bersama suami dan air maninya dipancut bahagian dalam Miss V atau di luar ? Ingat lagi bila kali terakhir bersama suami ?

4y ago

Saya dah check UPT dan result nya negatif 😞 Terima kasih bagi guide nak cepat lekat 😊😊