Random talk

nak tanya , saya baru berkahwin. Hampir sebulan juga. Kemungkinan untuk saya pregnant tu tinggi tak? Sebab period saya dah tak datang 7 hari. Then perut saya pula kerap cramp. Kenapa ye. Saja nak tahu. Hehe.

5 Balas

Cek upt sis. Biasanya kalau awal2 dia akan samar dan lambat naik double line. Sis jangan buang terus kalau dia lambat naik tgu jap dlm 10 minit g cek balik tgk. Saya dulu lepas tgk xde terus buang tp rupanya pregnt. Semoga ada rezeki sis yer . Amin

3y ago

terima kasih awak

baru2 kawin normal hormon jadi xstabil...cek upt je cara utk thu hamil or x..kalau blarutan xperiod,tp tetap negative..rujuk doktor ye..

3y ago

thank you😄

Kadang 2 hormon lepas kawen nie berubah ,,, ape2 pon gud luck ye semoga allah bantu

3y ago

terima kasih

sis try cek... dr situ sis blh thu

3y ago

-ve saya xpnh gna negatif or positif?

try cek upt sis